Elit Foods Logo
raw-walnut-blur-1 raw-walnut-blur-1 raw-walnut-blur-1 raw-walnut-blur-1
raw-walnut-blur-1

Където природата среща хрупкавостта!

wheat
raw-walnut-blur-1

В ЕЛИТ-П вярваме, че похапването може да бъде както вкусно, така и здравословно. Нашата линия крекери е доказателство за тази философия. Нашите крекери са произведени от смес от висококачествени съставки, за да ви предоставим наистина изключително хрупкаво изживяване.

raw-walnut-blur-1

Хрупкави

Нашите крекери Крудели са съвършено изпечени с хрупкава текстура, вкусна с всяка хапка.

Хранителни

Влагаме сусамово семе и чиа в нашите рецепти, а те са богати на витамини, минерали и здравословни мазнини. Тези семена не само осигуряват хрупкавост, но и предлагат множество ползи за здравето.

raw-walnut-blur-1
raw-walnut-blur-1

Здравословни

Използваме и първокласен зехтин в нашите крекери, а зехтинът е богат на мононенаситени мазнини и антиоксиданти, което го прави полезен за сърцето избор.

raw-walnut-blur-1

Видове

Нашите крекери Крудели са перфектни за различни поводи – независимо дали ги комбинирате с любимото си сирене, наслаждавате им се като самостоятелна закуска или ги добавяте към вашото плато с колбаси. Може да ги намерите в два основни варианта – класически и пълнозърнест.

package-1
package-1

Крекери Crudeli

Крекери със сусам, чия и зехтин

package-1

Крекери Crudeli

Пълнозърнести крекери със
сусам, чия и зехтин

package-1

В ЕЛИТ-П вярваме, че можете да се насладите на храна, която е едновременно полезна и невероятно вкусна. Нашите крекери Крудели, изработени с грижа и най-добрите съставки, са доказателство за това.

Присъединете се към нас в пътешествие на вкус и здраве.

© 2023 „Елит-П“ ЕООД. All rights reserved.