Работният сезон започна, а ако искаш бързо влизане във форма – ето нашето предложение

Време е да сме активни, да имаме енергия и да изглеждаме страхотно за всички ангажименти, които ни очакват през работния сезон. Ако лятото си му отпуснал края и сега искаш да влезеш бързо във форма, може да опиташ режима с кисело мляко и ядки. Той се основава на значителното количество протеин, което ще приемаш през периода на диетата и обещава отлични резултати.

Пробвай диета с ядки и кисело мляко за супер резултати

Как да започнем?

Може да включиш ядките и киселото мляко в ежедневния си режим, като ги имплементираш по най-добрия за теб начин. Първоначално не прибягвай до крайности – строгата диета е добре да бъде заменена от умерен режим, включващ пълнозърнести храни, свежи зеленчуци и плодове, кисело мляко и ядки, като орехибадеми и лешници.

 

Защо е полезно?

В книгата си „Диета със супер храни“ Стивън Прат отбелязва киселото мляко, орехите и плодовете сред 14-те здравословни храни, които да включиш в диетата си. Киселото мляко съдържа живи бактерии, които са супер за стомашно-чревния тракт, подобрява перисталтиката и намалява лошия холестерол. Орехите са отлични за мозъка и сърцето, а освен това съдържат по-голямо количество Омега 3, отколкото други ядки. Плодовете ни дават витамини и фибри, които са нужни за функционирането на целия организъм.

 

Какво да хапвам?

Примерното меню на този режим съдържа 200 гр. нискомаслено кисело мляко, плодове и орехи за закуска. Обядът е от салата, гарнирана с портокали и орехи, плюс 120 гр. кисело мляко, а вечерята включва печена риба или сьомга на пара със задушени зеленчуци и резен от любимия ти плод. Между храненията може да си позволиш шепа сурови ядки или малка купичка кисело мляко.

 

Приятно хапване и чакаме да споделиш резултати!