Elit Foods Logo
elit-nuts-logo-mobile

От създаването си през 2003, марката ядки ЕЛИТ е символ на качество и разнообразие.

ЕЛИТ предлага здравословна и питателна гама от висококачествени ядки и семена, които отговарят на изисканите вкусове и здравословни предпочитания на нашите клиенти.

elit-nuts-products-mobile
tree-fields

Безкомпромисно качество

Осигуряваме най-добрите, отговорно отглеждани суровини и прилагаме най-високи стандарти за качество при производството им, за да гарантираме, че всеки продукт отговаря на нашите и тези на нашите клиенти високи очаквания.

Здравословни и питателни

Ядките и семената на марка ЕЛИТ са изцяло натурални, без добавки или консерванти, което ви позволява да усетите чистите, неподправени вкусове и хранителни вещества на всеки продукт.

Ядките и семената са източник на хранителни вещества, пълни с протеини, фибри, здравословни мазнини, витамини, минерали и антиоксиданти, което ги прави съществена част от всяка балансирана диета.

tree-fields tree-fields
tree-fields tree-fields

Разнообразна употреба

Нашите продукти ви дават гъвкавост в кухнята, което ви позволява да ги включите в любимите си рецепти, закуски, смутита или да им се насладите направо от опаковката.

green-dot

Добавете сурови ядки ЕЛИТ върху вашето сутрешно кисело мляко или зърнена закуска за допълнителна хрупкавост и увеличаване на хранителните вещества.

green-dot

Включете ги при приготвянето на печени ястия или салати, за да подсилите вкуса

green-dot

Носете пакет от любимите си ядки за здравословно и удобно хапване в движение.

Отлично опаковане

Нашите продукти са опаковани внимателно, за да запазят свежестта и вкуса си, осигурявайки лесна употреба с очакваното от вас качеството.

tree-fields
tree-fields tree-fields

Богат асортимент

Ядки ЕЛИТ предлагат разнообразен асортимент от печени и сурови ядки, и семена, включително бадеми, орехи, кашу, чиа, ленени семена и други.

green-curvy-bg
green-curvy-bg
green-curvy-bg